Uncategorized

Stressa med glädje…

 

Mattisudden,lilla luleälv
Lilla luleälv, Mattisudden. Bilden tagen någon gång våren/sommaren 2015.

 

Den här årstiden är nog den mest stressiga tycker jag. Är så jädrans mycket jag VILL göra…helst på en gång och allt samtidigt. Man vet att våren är kort och sommaren går på tok för fort…varenda år. Nu när man har allt framför sig så vill man som göra så mycket i början så att man hinner njuta av allt i tid…liksom. Låter inte klokt men så är det och jag varken vill eller kan ändra på den känslan. När man närmar sig pensionsålder så kanske detta är en bra tid att ta ut en del av semestern på. Fram till dess ska jag stressa med glädje och försöka känna att jag uppskattar sysslorna och planeringen.

 

solros, suntastic bicolor rose and yellow
Solros, ”suntastic bicolor rose and yellow”. Har sått dessa i år igen och hoppas att de kommer att blomma lika fint som förra året. En låg solros som passar bra i kruka.

 

Idag gjorde jag och i min sambo något som vi inte prövat förr, vi ordnade barnvakt och drog på en danskurs i bugg. Himla roligt faktiskt!! Såklart lite svårt då ingen av oss gått någon danskurs tidigare. Men ack så nyttigt för knopp, kropp och själ. Det är verkligen nödvändigt att ibland göra saker utanför sin egna komfortabla zon. Vara nybörjare på något. Som att byta jobb ibland. Det är också absolut nödvändigt emellanåt tror jag. Det är jäkligt nyttigt att själv vara ny på jobbet för att få större förståelse för sammanhang och utveckla sin kommunikation.  Just med dansen så krävs det ju dessutom kontakt med nya människor, samarbete och lyssna, läsa och känna av folk man aldrig haft kontakt med tidigare. Så mycket glädje och positivitet dans ger. Om det dyker upp fler tillfällen lokalt till liknande danskurser så kommer vi absolut ta chansen igen.

 

yogi tea classic
Känns som att kvällsteet talar till mig 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.