Uncategorized

Hej och hallå!

Nu har jag inte bloggat på över två år. TVÅ ÅR! Så då är det ju liksom dags nu för lite uppdatering och uppfräschning av bloggen. Ni som varit in här tidigare ser kanske att jag ändrat om lite här inne. Förbättrat och snyggat till tycker jag. Vad tycker ni? Har ni funderingar, idéer, synpunkter eller bara något snällt att säga så lämna gärna en kommentar eller skicka ett meddelande om vad ni tycker om det nya utseendet på min hemsida och blogg. Egentligen är det inte så mycket nytt på själva bloggen utan det som är nytt och som känns riktigt spännande är att jag håller på att skapa en webbutik. I den kommer man sedan framöver att kunna hitta lite smått och gott av det jag målar och formar av lera. Men jag har en bra bit kvar innan något alls är klart. Än så länge så försöker jag att fixa och lösa allt själv när de minsta barnen sover. Så ni förstår ju att detta kommer ta lite tid. Men jag känner mig så pepp på detta och hoppas verkligen att det ska bli bra. Jag hojtar till på sociala medier när jag fått ordning på webbutiken, men det dröjer nog till framåt hösten 2021 innan allt är klart.

Att fortsätta blogga ska jag i alla fall försöka göra lite mera nu framöver. Hoppas bara tiden och orken håller. Det som hänt sedan sist är att det har tillkommit ytterligare en liten kille till vår familj. Han har dock redan hunnit bli ett år. Så nu är vi två vuxna och fyra barn hemma hos oss….förutom två kaniner, två katter, sex hönor, en tupp och fyra kycklingar. Jag kan då lugnt säga att vi har det vi gör här hos oss. Just nu i sommar är det ändå helt perfekt med alla djur som vi grejar och fixar med. Barnen pysslar om dem så väl och är fint sysselsatta med att mata, rensa, städa, gosa och leka med alla våra små fyrbenta och bevingade familjemedlemmar. De har blivit så himla duktiga på att ta hand om dem och bryr sig verkligen om att de har det bra. Det känns bra i en mammas hjärta att se hur de utvecklar sina empatiska och mjuka sidor.

Fröken Humla, norrbotten, jenny holmgren, blogg
Ja, så var de det här med att få med alla på bild. Den här gången hamnade min fina sambo på sidan om. Men han får kanske plats nästa gång.

Annars är det sig nog ganska likt här hos oss sommartid. Jag odlar i växthus och i pallkragar i vanlig ordning. Vi har lite vingliga, svaga planer för sommaren och nån mindre tripp med familjen. Vi får se! Det känns ändå ganska skönt att planerna får flyta på lite ett tag till. Jag är fortfarande föräldraledig så hur och när vi hittar på något spelar inte så stor roll. Vädret spelar inte heller lika stor roll fast det är såklart underbart med sol och värme. Det här blir sista sommaren vi kan glassa runt så här och ta sommarens alla dagar som de kommer. Till hösten börjar jag jobba igen. Det känns både jätte bra då jag gillar mitt arbete som sjuksköterska och det känns roligt att komma ut och göra något annat och träffa andra vuxna som man kan prata vuxen saker med men samtidigt lite vemodigt att denna tid är över. Det är aldrig roligt att lämna bort sina barn långa dagar på förskola. Men så är det. Så är livet! Och jag är ändå väldigt tacksam för att ha fått möjligheten att vara hemma så länge med alla våra barn. Även om det inte alltid är glassigt att vara föräldraledig. Allting har alltid två eller flera sidor. Men nu är vi här. Mitt i sommaren. Solen har lyst. Vi har minimalt med mygg för tillfället. Och vi har haft en förträffligt bra dag med gårdsfix, bad, lek och middag på Artic camp Jokkmokk! OCH jag har gjort mitt första blogginlägg på över två år! Tjohoo! Nästan värt att fira med en god kopp te.

Hoppas ni alla haft en fin midsommarhelg!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.