Uncategorized

Den nödvändiga solen och efterlängtade vattnet…

 

Lilla luleälv,mattisudden

 

Nu har jag gjort mina arbetspass som sjuksköterska för denna vecka. Kvar återstår målning på schemat. Känner mig motiverad och inspirerad. Har två tavlor på gång så jag vet vad jag har att göra och flera idéer i lager. Ikväll har jag även varit med på en träff med en trädgårdscirkel här i Jokkmokk. Cirkeln har funnits under flera år. Tänk att få träffa flera trevliga människor som dessutom är trädgårds och odlings intresserade och sitter inne med en massa erfarenhet och kunskap om odling i tufft klimat. Känns som att jag faktiskt hann med att fråga 1000 frågor. Har dock en hel del frågor och funderingar kvar som jag sparar  till kommande träffar. Så roligt och inspirerande!

 

asp, mattisudden

 

Mattisudden

 

”Som grädden på moset” eller ”doften i blomman” så var det en vackert solig kväll om ändock lite kylig. Hundpromenaden gick ner till älven denna gång. Tänk att det är först när man får känna solen eller höra vattnet som man förstår hur mycket man faktiskt saknat det under den långa mörka vintern. Ser fram emot ett ordentligt vårregn. Ett sånt där regn som rensar luften ordentligt och tar dofterna av jord till nya dimensioner och höjder.

 

Mattisudden,lilla luleälv

 

Mattisudden,lilla luleälv,fröken Humla
Känns som att jag tankat upp mig med positiv energi!

2 kommentarer

    • Jenny

      Hej Maria!
      Vallmorabatten är speciellt fin i kvällssolen. Den blir olika för varje år då det skiftar i färgkombinationer. I år kommer jag lägga till en mörklila pionvallmo. Blir spännande att se om den kommer upp och hur det passar in. Ha d gott!! /Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.