Uncategorized

Ljuvliga Januari…

 

snö,sol,januari,mattisudden,norrbotten,fröken humla,jenny holmgren

 

Äntligen fick vi lite mera snö här i norr. Så himla härligt. Finns det något bättre än kall pudersnö. Kan inte påstå att jag utnyttjar snön så himla mycket just nu annat än att jag njuter av det vita med ögat, leker med barnen i den, skottar och åker spark med hundarna. Skidåkningen har förtillfället hamnat lite på sidan om just nu. Har tidigare alltid åkt mycket skidor med hund. Men sedan efter att jag fick barn så är det mer sparsamt med skidor för min egna del. Satsningen ligger mer på att få barnen att gilla skidåkning på längden och jag tror det går ganska bra.

 

ateljé,måla,akvarell,fröken humla,norrbotten,jenny holmgren

 

Veckorna rullar på och snart står vi inför årets vintermarknad här i Jokkmokk. Man börjar dock  lite smått märka av en viss förberedelse i samhället. Planeringen för en av årets största händelser har börjat. Själv kommer jag ställa ut tavlor tillsammans med fotografen Maria Klang i hennes fotostudio. Det ska bli så roligt och spännande. Vi träffas till veckan för att börja planera upplägget. Kommer med mer information om detta senare för er som är intresserade. Så fort jag får tid över försöker jag gå till ateljén för att måla. Det känns viktigt att ha ett utbud av målningar att välja av när man ska ställa ut.

 

akvarell,konst,tavla,fröken humla,jenny holmgren,norrbotten
Mina två senaste akvarell målningar. Den högra tavlan är signerad,inramad och t.o.m klar för transport medans den vänstra ännu inte hunnit torka färdigt…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *