Uncategorized

Fröken Humla flyttar in…

 

fröken humla,norrbotten,konst,måla,ateljé

 

Så börjar vi nu äntligen vara klara med min ateljé och verkstad. Vår snickare har gjort färdigt sin del och vi själva har endast finlir kvar inomhus med latex och silikon. På utsidan ska det målas något varv till men allt är iallafall grundmålat så hinner vi inte i år så är det ingen panik. Min sambo var snabb att flytta över alla mina tavlor, färger, penslar och pytsar. Tror kanske att han tyckte det var lite skönt att packa in alla mina saker på en och samma plats istället för att jag som tidigare spritt ut allt i hela garaget och förrådet. Det ska upp en till arbetsbänk, hyllor och några tavellister på väggarna. Sen är det lite andra saker som ska beställas och installeras. Men det får ta sin tid. Nu kan jag med gott samvete fortsätta måla annat än plank.

 

jenny holmgren,fröken humla,norrbotten,konst,måla,ateljé

 

jenny holmgren,fröken humla,norrbotten,konst,måla,ateljé
Så kul att få fortsätta med sina idéer som legat och väntat.

 

jenny holmgren,fröken humla,norrbotten,konst,måla,ateljé
I love it!!

 

Vi är så himla nöjda med denna utbyggnad. Tycker att det blev väldigt ljust och fint. De två avlånga fönsterna på kortsidan släpper in mycket ljus och gör rummet lite speciellt. Vi valde att lägga klinkerplattorna på tvären vilket får rummet att se större ut (enligt Ernst Kirchsteiger). I ett rum där man ska jobba mycket med färg så passar det utmärkt med vitt tak och vita väggar. Belysningen blev även den kanon. Vi har ju sett utbyggnaden  från grunden så vi vet hur väl isolerad den är, med golvvärme på det så kommer inte ens jag behöva tjocksockor där i vinter.

Jag får väl kanske erkänna att det gett lite mersmak till att bygga mera. Inte just i år men kanske till våren/sommaren nästa år. Vi spånar och planerar. Men just nu njuter vi av att min verkstad är färdig. Som ni nog förstår så är jag saligt nöjd! Lycklig i målarsjälen! Här kommer jag att spendera många timmar. Dricka många och goda koppar kaffe medan färgerna får flöda fritt. Jag älskar färg! Nu är det bara att släppa på fantasin och kreativiteten.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.