Uncategorized

Aprilväder deluxe…

 

Mattisudden,lilla luleälv,islossning
Grått och dimma efter Lilla Luleälv. Nu har det öppnat sig riktigt och det är full fart på islossningen.

 

Snö, regn, snö, grått, dimma, snö, regn, slask är väl det väder som råder nu ungefär. Riktigt aprilväder. Både mysväder och tråkväder. Blött är det iallafall. Har precis börjat känna mig lite bättre efter en lång seg förkylning där jag haft några totala innedagar i veckan med barnen. Man blir verkligen lite galen av att bara vara inne. Det märks ganska fort på antalet syskonkonflikter när barnen börjar bli tillräckligt friska för att gå på förskola igen…och idag var det dags!

 

Mattisudden,vår,leriga vägar

 

Mattisudden,vår,leriga vägar
Gillar verkligen grusvägar. De kan många gånger vara mycket bättre än asfaltsvägar. Men detta är dess baksida.

 

Nu börjar den härligt grusiga lerperioden som hundägare. Våra hundar har ingen lång päls men ganska mycket och den är tät så det hinner fastna en hel del grus under en promenad. Än så länge finns mycket ren snö kvar på gården som man gnugga av det värsta med. Sen är det ju lite roligt att dammsuga när det rasslar ordentligt, känns som mer riktigt då. Men man får nog helt enkelt acceptera en period under året då man får skrapa av gruset från fötterna innan man kryper ner i sängen. Så är det underbara livet som hundvän.

 

Min ateljé,akrylmålning
Sitter i vårt garage och målar nu. Det går jätte bra men i framtiden har jag tänkt ordna en riktig ateljé med mera plats, förvarings utrymme och bättre ljus.

 

Akryl på canvas. 60 x 40 cm.
Har färdigställt denna tavla idag. Känns bra. Den är målad med akryl på canvas. 60 x 40 cm.

 

Jag har haft min första arbetsdag idag med Fröken Humla. Varit min egen chef så att säga. Känns lite konstig att inte kunna resonera med någon på plats om planer och idéer, men har väldigt bra nytta av mina nära och kära. Överöser min sambo med funderingar och sms terroriserar min storebror som just nu kör hundspann till fjälls och snart är det dags att ringa min företagande pappa. Har iallafall idag strukturerat upp papper och handlingar, färdigställt en målning och påbörjat en ny och ringt en del samtal. En början på mitt egna företag, min egna idé och skapande! Känns fantastiskt roligt och energigivande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.