Alltså Legoland!!

 

Legoland,Danmark

 

Så har vi nyligen kommit hem från en tripp till Legoland i Billund, Danmark. Vi är laddade och fulla med positiva upplevelser. Legoland…vilket ställe. Det var mycket mer, större och bättre kvalité än vad jag faktiskt föreställt mig. Vi har verkligen haft jätte roligt, sett mycket och försökt göra det mesta som gick att göra. En hel värld uppbyggd av lego, stora som små byggen som garanterat krävt sin planering. Både konstnärligt och tekniskt intressant.

 

Legoland

Vy över den uppbyggda lilla legovärlden. Höghus, hamnar, flygplats, NASA, landsdelar, floder, kanaler, industri, kända byggnader …ja allt fanns med…uppbyggt i smålego och med rörelse och ljud till. Så fränt!! Fascinerande!!

 

Legoland,Danmark

 

Legoland,danmark

Fanns hur mycket roligt som helst i legoväg att köpa. Fick med oss hem lite av varje. Är det nu någonstans man ska köpa lego så är det väl i Legoland!

 

Legoland,Danmark,Ninjago

Självklart bodde vi i ett Ninjagorum!! Sovit som äkta ninjor 😉 Ninjago är ett av deras senaste lego teman.

 

Vi bodde på Legolands hotell vilket var väldigt smidigt och bekvämt. Allt och alla är så väldigt inriktad positivt för barn. All personal vi mötte på hotellet, restauranger, affärer, karuseller, aktiviteter var så trevliga och vänliga trots ibland rätt hög stressnivå och mycket folk.

 

Legoland,danmark,star wars

 

Under två av våra fyra dagar där lyckades vi pricka in ett Star Wars event vilket drog mycket folk. Över 100 Star Wars karaktärer gick i en parad inne på området och befann sig sedan hela dagen bland alla attraktioner och blev gärna fotograferade. Är glad att vi valde åka dit under lågsäsong då jag tror man tappar en del av upplevelsen när det blir för mycket folk, köande och trängsel. Man behöver verkligen flera dagar för att riktigt hinna se och uppleva allt.

 

Legoland,danmark

 

Legoland,danmark

 

Vi kommer garanterat att besöka Legoland igen. Men däremellan får det bli ett besök till Disney World som säkerligen även det är en upplevelse.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *