Uncategorized

Påsklediga dagar…

 

isfiske
Nu är det bara isfiske och skoter som gäller varje ledig helg då det är fort över här nere i skogslandet så fort det börjar bli varmt.

 

marshmallow,eld
Sött sött sött! Sliskigt och gott ibland med marshmallows när man är ute.

 

Sköna lediga påskdagar med nära och kära är inte så dumt.  De flesta från Jokkmokk och runtom är till fjälls denna helg. Påsken är verkligen en riktigt stug och fjällhelg. Vi har ingen egen stuga så vi håller oss hemma i år. Upplever närområdet med skoter, isfiske och lunch vid elden. Vi tar dagarna som dom kommer, äter gott och stressar inte med en massa krav.

 

frösådd,påsk
Det växer så det knakar i mina små minidrivhus. Likaså pelargonerna börjar se riktigt fina ut nu. Har nyligen planterat om några av dem så de har fått ny näringsrik jord.

 

äggmålning
Barnen har pratat om äggmålning i flera dagar och äntligen var det nu dags.

 

påskmat
Vi har konstaterat att påskmaten är samma som julmaten. Enkelt med svenska traditioner. Hade inga påskservetter så fick några gula ”angry bird” servetter av barnen…passade ju bra mycket bättre än tomteservetterna. Mina fröodlingar har en given plats på köksbordet.

 

Hoppas verkligen alla därute har det toppen vare sig man lever stugliv eller stadsliv, får umgås med de man älskar och äta det man älskar! Önskar er en riktigt God och Glad Påsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.