Uncategorized

Ordning på torpet…

 

glesbygd, landsväg, norrbotten, fröken humla, jenny holmgren

 

Hej och hallå där! Jag har inte tänkt ursäkta mig. Men jag får erkänna att jag varit ohyggligt dålig på att hålla bloggen uppdaterad senaste tiden. MEEEN jag har faktiskt en giltig orsak iallafall en liten en. Har haft krångel med datorer och bildredigeringsprogram och inte riktigt haft tid eller ork att ta itu med det men nu är allt nästan som det ska eller…det är mycket bättre för jag har bättre grejer, bättre teknik. Känns riktigt roligt! Känner mig peppad och motiverad så det kommer nog att ramla in lite fler inlägg här framöver och uppdateringar om vad som händer och sker i Fröken Humlas ateljé.

 

amaryllis,ever green,jul,norrbotten,fröken humla, jenny holmgren
Amaryllisen ”Ever Green” som blommar för andra året.

 

Nu har vi julen snart här som närmar sig i rasande fart. Hela familjen har fått jullov och vi har sköna lediga dagar framför oss tillsammans. Idag har den mörkaste dagen på året flytt förbi och vi går mot ljusare tider. Kan det bli bättre?!

 

baka,lussebullar,saffran,fröken humla,jenny holmgren,norrbotten

 

Vi tar det ganska lugnt vad gäller julstök. Städar inte mer än vanligt. Vi har en gles halvsned gran. Bakar endast så mycket och det som vi känner för. Hjälps åt med julmaten. Köper julklappar endast till barnen osv. Det känns skönt. Riktigt skönt. Barnen har fått sätta upp alla tomtarna där de tycker att det ska vara dvs i lekhöjd och gärna alla på ett ställe. De har även fått klä granen och vi tycker såklart att vi har världens finaste julgran. Och vi är lediga tillsammans. God julefrid!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.