Redan September…

 

tagetes,norrbotten,fröken humla

 

Veckorna går, dagarna går och för att inte tala om att helgerna går, utav bara tusan dessutom. Jag är lite rädd för att jag kommer att vakna upp en morgon och så har helt plötsligt den första snön kommit. Det är en del kvar att göra ute i växthuset och trädgården och det helst innan snön kommer. Jag har liksom inte hunnit förbereda, tacka för i år, städa och bädda in allt som ska övervintra och gå i ide. Men just nu är det inte prioriterat under vår lediga tid.

 

måla,panel,utbyggnad,ateljé,verkstad,fröken humla

 

måla,panel,utbyggnad,ateljé,verkstad,fröken humla

 

Det är fortfarande byggande och fixande i och på min blivande verkstad som gäller.Den här helgen har vi fortsatt att måla panelen på utsidan samt förberett för målning på insidan med spackling av väggarna. Just nu väntar vi på dörrar och fönster som vi inte hunnit få ännu. Det är fortfarande  en del arbete kvar för både oss och snickaren. Men målet närmar sig.

 

utbyggnad,ateljé,verkstad,fröken humla

 

Det är himla roligt att ha fått se hur allt vuxit fram under dessa veckor. Idag har jag beställt bänkskivor som ska bli min arbetsbänk och ordentlig belysning. Så roligt att få börja planera ytorna mer i detalj nu. Jag säger bara det att Fröken Humlas ateljé kommer att bli så jädrans fin!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *