Blöt blötare blötast…

 

regn,vattenpölar,mattisudden,juli

 

Regnet har fullkomligt öst ner och för någon dag sedan hade vi t.o.m hagel här. Det är stövlar och rejäla regnkläder som gäller om man ska ge sig ut och gärna en fleecejacka under faktiskt. Kallt och blött!

 

skogsblomma,mattisudden,regn,juli

Kommer faktiskt inte ihåg vad denna blomma heter. Kallade den bananblomma av någon anledning när jag var liten…antagligen för att den är lite gul.

 

mattisudden,rallarros,regn,juli

Rallarros,mjölkört och allt vad den heter. Hade velat ha den vita sorten i min trädgård någon gång. Undrar om den vita är svår att få tag på?!

 

Det är ju lite trist med regn när man helst vill att barnen ska få bada varenda dag men det är ju trots allt väldigt fint ute. Blommorna blommar ändå och doftar lika gott ändå.

 

finlands vita ros,odla i norr,fröken humla

Finlands vita ros som precis börjat att slå ut sina knoppar. Ser ut att bli mycket blommor på min buske i år. Köpte och planterade den förra året.

 

gul lilja,odla i norr,fröken humla

En gul lilja. Denna har jag tyvärr inte namnet på. Om någon vet namnet får ni gärna hjälpa mig med det. Den doftar fantastiskt gott!!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *